Noordeligt

Rapper & songwriter

Socials

Over

Noordeligt is een Rapper/songwriter die je wil laten zien waar het noorden ligt. Hij en Bosch Beats hebben samen veel tijd doorgebracht in de studio en hebben een eigen sound weten te creëren die bij vele in de smaak valt. Z'n eerste release 'Influence' heeft de weg naar de radio al gevonden en werd goed opgepakt door de luisteraars! Na maanden in de studio heeft Noordeligt nu een heel arsenaal van tracks klaar voor release deze zomer. De tracks van Noordeligt zijn vaak catchy en vrolijk, maar dragen een diepere lading in de teksten. Daarnaast kan hij je ook zo maar verrassen met een liefdesliedje waar z'n gevoelige kant naar boven komt. Zijn inspiratie haalt hij dan ook uit de huidige maatschappij en de invloeden van liefde.

"Ik ben een down to earth persoon met een vrijwel neutrale, maar toch sterke mening op wat er om ons heen gebeurt. Ik haal mijn meeste inspiratie uit dingen waarvan ik niet begrijp dat het op die manier werkt."

Noordeligt heeft een goed repetoire opgebouwd en is ready voor het festival seizoen. Zijn grootste droom is uiteindelijk op te treden op Lowlands, maar het belangrijkste vindt hij dat z'n muziek gehoord wordt en hij mensen kan inspireren van het leven te genieten. Check z'n repetoire hieronder en boek hem via The Creagency om jouw party naar een hoger niveau te tillen!

Download presskit

Content

Noordeligt boeken

Voor boekingen neem contact met ons op via email.